Solar Powerbanks (A93 & A94)

Solar Powerbanks zijn de optie om uw telefoon of tablet op te laden zonder stopcontact in de buurt, wanneer u bijvoorbeeld op reis bent. Maar er kunnen zich problemen voordoen met het opladen van uw Solar Powerbank.

 

Een Solar Powerbank is te vergelijken met een normale powerbank, maar zoals wel opvalt, heeft de Solar Powerbank een zonnepaneel. Hoewel dit ook goed voor het milieu is, is het ook handig om uw smartphone of tablet op te laden wanneer u geen stroompunt weet te vinden. Toch kan het voorkomen dat uw solar bank bijvoorbeeld niet wil opladen, hier volgen enige problemen en de mogelijke oplossingen.

 

Mijn Solar Powerbank laadt niet op door middel van de zon.

Laadt uw Solar Powerbank niet goed op, let dan op dat u uw Solar Powerbank goed in de zon legt. Daarnaast is het zonnepaneel niet hetzelfde als de zonnepanelen die u op een dak van een huis kan vinden. Het grote verschil zit in het feit dat zonnepanelen op huizen ook werken wanneer het bewolkt is. Het zonnepaneel van de Solar Powerbank doet dit echter niet, het is daarom van belang dat u de Solar Powerbank goed in de zon legt, om de Powerbank zo spoedig mogelijk op te laden. 

Mijn Solar Powerbank laadt mijn smartphone/tablet niet op.

Het is erg vervelend als uw telefoon of tablet niet wordt opgeladen, dit kan aan meerdere dingen liggen. 
Check altijd of uw Solar Powerbank goed is opgeladen, want met een lege Powerbank kunt u helaas weinig opladen. Daarnaast, is het bijgeleverde kabeltje om de Solar Powerbank op te laden. Dit kabeltje is hier namelijk speciaal voor gemaakt. Dit kabeltje zal uw Smartphone of tablet niet (goed) opladen. 

Mijn Solar Powerbank laadt niet op door middel van netstroom.

Er kunnen zich weinig problemen voordoen met het opladen via het stopcontact, maar het kan natuurlijk voorkomen. Heeft u hier een probleem mee, kijk dan goed of het kabeltje goed in de adapter (niet bijgeleverd) en Solar Powerbank zit. En of het misschien met een andere kabel beter werkt.

Mijn telefoon of tablet laadt traag op.

Dit is een veelvoorkomend probleem, wat meestal makkelijk te verhelpen is. Ten eerste kijk goed in welke USB punt u de kabel heeft zitten voor het opladen. Er zijn namelijk 2 oplaadpunten, 1 Ampère en 2.1 Ampère. 1 Ampère laadt minder snel op dan 2.1 Ampère, wat vaak al het probleem tackelt. Daarnaast moet uw Solar Powerbank goed opgeladen zijn om optimaal te presteren. Ten tweede kan het zijn dat uw eigen kabel geen 2.1 ampère ondersteunt, wat tegenwoordig weinig voor komt, maar niet uit te sluiten is.

Tips bij het eerste gebruik.

Het is goed voor een accu of Powerbank om de accu eerst helemaal leeg te maken, dus totdat die als het ware uitvalt of geen stroom meer levert, en dan volledig op te laden zonder te gebruiken totdat die vol zit. 
Het volledig opladen hoeft niet door middel van de zon. 
Kijk altijd of alle functies werken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Problemen nog niet verholpen?

Bent u niet tevreden met de Solar Powerbank of is de Powerbank defect, neem dan contact op met de klantenservice, om eventueel tot een andere oplossing te komen.

 0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk