Handleiding voor USB Keyboard Case

  • De vaste houders aan de onderzijde zijn van metaal en zijn tevens te buigen. De houders aan de linker- en rechterbovenzijde zijn uit te schuiven zodat uw tablet altijd netjes in de hoes zal passen. (zie onderstaande afbeeldingen).

 

Let op : Deze uitschuifbare klemmetjes kunnen uit de uitsparing worden gelift en verder worden uitgetrokken tot zelfs iets buiten de rand van de hoes. Hierdoor zal uw tablet altijd passen in de hoes.

  • Voor het beste resultaat, om uw Tablet of e-Reader goed in de hoes te klemmen, buigt u deze eerst naar binnen op ongeveer de dikte van uw apparaat voordat u deze in de hoes schuift.
  • Mocht het resultaat nog niet voldoende zijn dan herhaalt u de vorige stap, u hoeft namelijk niet bang te zijn dat de houders zullen afbreken.
  • Als een houder een ingang of knop bedekt die u op dat moment nodig heeft, dan kunt u de houder naar buiten buigen of uw apparaat 180 graden draaien en weer terug in de hoes doen. Uw scherm kantelt namelijk mee indien dit niet in de instellingen is uitgezet.
  • Om de hoes neer te zetten kunt u aan de achterkant de steun uitklappen.

Tips bij problemen met het usb toetsenbord.

  • Onze universele toetsenborden hebben allemaal een normale male usb aansluiting. Het kan zijn dat u voor uw tablet een verloopkabeltje van female usb naar respectievelijk micro- of mini usb nodig heeft.  Deze zijn optioneel bij te bestellen en stonden ook bij het door uw bestelde product weergegeven. Op onze site kunt u deze alsnog bestellen.
  • Het kan zijn dat u geen verloopkabeltje heeft meebesteld bij uw keyboardhoes omdat u een kabeltje bij uw tablet geleverd kreeg. Mocht het toetsenbord niet functioneren dan is de kans aanwezig  dat het meegeleverde kabeltje bij uw tablet alleen voor het opladen is en geen data overdracht ondersteunt. (OTG) Ook dan kunt u een verloopkabeltje op onze site bestellen.
  • Bij problemen kunt u het beste het toetsenbord aansluiten op een gewone computer of laptop en dan testen of zich daar hetzelfde probleem voordoet. Controleer daarnaast of de numlock toets niet aan staat.
  • Doet hij het op een gewone computer of laptop goed dan ligt het probleem bij uw Tablet of de instellingen en/of dat een laatste update nog niet is doorgevoerd . Soms geeft het tussenvoegen van een USB-hub resultaat. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de leverancier van de Tablet. Deze kunnen daar ondersteuning voor leveren. Eventueel is een forum op internet over uw Tablet ook een goede plek om vragen beantwoord te krijgen.

 

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk