Handleiding voor A150 Bluetooth Selfiestick/tri-pod

Bluetooth Koppelen 

Om de i12Cover-selfiestick/tri-pod te koppelen moet u op uw toestel de bluetooth aanzetten, daarnaast moet u de bluetooth van de tri-pod aan zetten door de bluetooth knop 5 seconden in te houden. Wanneer het bluetooth lampje begint te knipperen is de A150 klaar om te verbinden met uw toestel. Hierna klikt u op “Xiong Tu” op uw mobiel bij de bluetooth instellingen, waarmee u uw apparaat koppelt met de tri-pod. Als het apparaat succesvol verbonden is zal het blauwe lampje uit gaan.

De i12Cover tri-pod

De tri-pod is uit te klappen door de knop houder naar boven te schuiven, hierdoor kunnen de pootjes naar beneden. Om de pootjes vast te zetten, draait u aan de schijf die net boven de pootjes zit. Het kan zijn dat deze schijf niet wil draaien of te zwaar, dit is aan te passen door het onderste moertje lichtjes open te draaien. Zie de foto hieronder voor meer duidelijkheid.A150-1.jpg

Foto’s maken

Om foto’s te maken klikt u simpel 1 maal op de afstandsbediening, u moet uw smartphone wel in camera stand zetten om een foto te maken.

Batterij

De afstandsbediening werkt op een CR2032 Batterij (inbegrepen) mocht deze leeg zijn is deze makkelijk te vervangen door simpelweg het klipje open te halen en de batterij te vervangen.

Bij Problemen

De tri-pod wil niet blijven staan

Het mocht voorkomen dat de i12Cover tri-pod niet blijft staan, dit kan komen omdat de pootjes weer terugklappen, omdat de schuifring niet goed of voldoende over de pootjes heen zitten. Zie de foto hieronder hoe de schuifring moet zitten om de pootjes goed vast te klemmen.  Gaat de schuifring erg zwaar of helemaal niet over de pootjes, dan moet u het onderste moertje lichtjes opendraaien. Dit zorgt er namelijk voor dat de pootjes verder open kunnen klappen waardoor de schuifring er makkelijker overheen glijdt.

A150-2.jpg

De pootjes klappen niet (voldoende) uit

Mocht het zijn dat de pootjes niet ver genoeg uitklappen, dan kunt u de onderste moer lichtjes opendraaien.

Er worden geen foto’s gemaakt

Het kan zijn dat wanneer u de knop indrukt dat er dan geen foto’s gemaakt worden, dit kan komen doordat u de instellingen op uw apparaat niet correct heeft staan. U dient bij uw camera opties de instelling te veranderen zodat u met een extern apparaat foto’s kan maken. Dit is te doen door "Foto's maken met volumeknop" te activeren. Mocht u nog problemen ervaren, neem dan contact op met de klantenservice.

 

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk