Handleiding voor KB61 Bluetooth keyboard

Bluetooth Koppelen 

Om het keyboard te koppelen moet u op uw toestel de bluetooth aanzetten, daarnaast moet u het toetsenbord aan zetten en de bluetooth knop even inhouden. Wanneer het bluetooth lampje begint te knipperen is het toetsenbord klaar om te verbinden met uw toestel.
Op uw toestel verschijnt het toetsenbord, u kunt nu op koppelen klikken zodat het toetsenbord en uw toestel “gepaird” zijn.

Het toetsenbord

Het toetsenbord zit magnetisch in de hoes verwerkt, dit houdt in dat het ook mogelijk is om de hoes en het toetsenbord van elkaar af te halen. Hierdoor kunt u het toetsenbord voor meerdere apparaten gebruiken waarbij de hoes niet nodig is, denk hierbij aan een TV.

De hoes

De hoes fungeert als een standaard, doormiddel van deze op te vouwen creëert u een hoek waarin uw apparaat blijft liggen/staan. Omdat de hoes meer als een standaard fungeert kunt u er zowel Tablets als Smartphones in zetten. Daarnaast kunt u de hoes ook weer terug klappen zodat deze zo min mogelijk ruimte inneemt.

Opladen

Het opladen van het toetsenbord gaat doormiddel van een (bijgeleverde) Micro USB-kabel.

 

Bij Problemen : 

De Bluetooth wil niet verbinden

Bij het verbinden kan er gevraagd worden om een code in te typen op uw toetsenbord, als u deze code heeft ingetypt kunt u pas verbinden. Wil uw toetsenbord nog niet verbinden, let dan op of u uw bluetooth instelling goed heeft staan door te kijken of het toetsenbord wel als “Invoer apparaat” of “Input device” staat. Zo niet? Klik deze optie dan aan. Mocht het voorkomen dat uw apparaat nog steeds niet wil verbinden neem dan contact op met de klantenservice.

Het toetsenbord laadt niet op

Het is mogelijk dat uw toetsenbord niet of onvoldoende oplaadt, dit kan komen door een verkeerde kabel. Daarom adviseren wij om altijd de kabel te gebruiken die erbij geleverd is. Daarnaast kan het zijn dat de oplaadpoort verstopt zit, deze is makkelijk schoon te maken door voorzichtig met een cocktailprikker het stof eruit te halen.

De toetsen werken niet (allemaal)

Bij plakkende toetsen is het aan te raden om de bluetooth connectie te resetten, door het apparaat te “vergeten” en daarna weer opnieuw te laten koppelen. Over het algemeen komen plakkende toetsen voor wanneer de bluetooth connectie niet goed is of de verbinding te veel meter moet afleggen. Mocht het zo zijn dat uw toetsen helemaal niet werken dan kunt u contact op nemen met de klantenservice.

 

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk